Home > Huid bleken

Huid bleken

Helpt van pigmentvlekken af te komen en houdt de vorming van de nieuwe pigmentvlekken tegen.

Biodermal pigmentcreme voorkomt nieuwe pigmentvlekken, de werkstoffen uit plantaardige berendruif remmen de aanmaak van melanine en het natuurlijke vitamine C versterkt deze verhelderende werking

Met de jaren wordt de huid zwakker en wordt de melanineproductie verstoord. De laboratoria van L'Oréal hebben de Age Re-Perfect creme ontwikkeld voor de herstellende verzorging voor de rijpere huid.

Deze creme met een combinatie van werkzame stoffen als melkzuur en vitamine C zorgt ervoor dat pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en sproeten in 3 weken zichtbaar vervagen en bij langer gebruik in vele gevallen zelfs verdwijnen.

Creme voor consumenten die pigmentvlekken willen bestrijden en/of voorkomen.

Bio Oil is effectief bij het verminderen van littekens, pigmentvlekken en huidstriemen.

Thiospot is ontwikkeld om de zichtbaarheid van pigmentvlekken als gevolg van een teveel aan melanine te verminderen. Melanine wordt gevormd door speciale pigmentcellen die een natuurlijke bescherming bieden tegen schadelijke invloeden van zonlicht.

Pigmentcreme
Pigmentvlekken, een teveel aan zon verhoogt de kans op huidkanker en de huid verouderd er sneller door. Daarnaast kunnen de pigmentcellen in de war raken en ophopingen van pigment veroorzaken. Hierdoor krijg je donkere vlekken op je huid.

www.pigmentcreme.com