Home > Huid bleken > Biodermal Pigmentcreme

Biodermal Pigmentcreme voor gezicht en hals

Voorkom pigment vlekken

/uploads/WR/Qz/WRQz46HYkKLSLpAxHd-BZw/biodermal.jpg

Natuurlijk wilt u het liefst een egale, gezonde teint zonder vlekjes. Dat kan met een nieuw product van Biodermal: Pigmentcreme. Pigmentvlekken zijn lokale ophopingen van pigment die ontstaan bij het ouder worden of door hormonale schommelingen. Uw gezicht en hals zijn bijna altijd blootgesteld aan de zon. Niet zo gek dus dat pigmentvlekken vooral op deze plekken voorkomen.

Biodermal Pigmentcreme voorkomt nieuwe pigmentvlekken, de werkstoffen uit plantaardige berendruif remmen de aanmaak van melanine en het natuurlijke vitamine C versterkt deze verhelderende werking. Biodermal Pigmentcreme heeft hoge zonbeschermingsfactor (SPF15) die voorkomt de aanmaak van nieuwe pigmentvlekken (meer dan 90% bescherming tegen UVB). Vervaagt bestaande pigmentvlekken. Een milde vorm van melkzuur stimuleert de natuurlijke huidvernieuwing.

Tevens is dit product pH huidneutraal en dus zeer huidvriendelijk. Voor een optimale verzorging Pigmentcreme 's ochtends en 's avonds op het gezicht en de hals aanbrengen.

Biodermal Pigmentcreme bestellen

Producten om uw huid te bleken