Home > Huid bleken > Sterwit Skin

Sterwit Skin

Wat doet Sterwit Skin?

Sterwit SkinSterwit Skin is een huidvriendelijk middel en bevat geen schadelijke stoffen. Het werkt niet alleen in de bovenste laag van de huid, maar ook in de onderste laag. Binnen een aantal weken zal het resultaat al te zien zijn, maar het kan ook iets langer duren doordat iedereen een ander huidtype heeft. Dure behandelingen bij de schoonheidsspecialist, zullen met gebruik van Sterwit Skin tot verleden tijd behoren. Sterwit Skin mag ook op de meest gevoelige plekken van de huid gebruikt worden. Ook voorkomt het de vorming van nieuwe pigmentvlekken.

Dit product wordt wereldwijd door veel mensen gebruikt!

Sterwit Skin bestellen

Pigmentvlekken worden vaak als zeer storend ervaren. Wie wil er tenslotte geen egale huid zonder vlekjes? Sterwit Skin helpt van de pigmentvlekken af te komen en houdt de vorming van de nieuwe pigmentvlekken tegen. U hoeft niet meer onzeker te zijn over de donkere vlekjes of sproeten op uw huid, want Sterwit Skin maakt deze vlekken lichter van kleur en zorgt vervolgens dat de vlek helemaal verdwijnt. De huid wordt egaal, wat er gezond en mooi uitziet en u meer zelfvertrouwen geeft.

Gebruik

Sterwit Skin kan gebruikt worden bij alle huidtypen, dus ook op donkere huid. Sterwit Skin hydrateert de huid, trekt zeer snel in en plakt niet. De huid wordt zachter van de gel, wat ervoor zorgt dat het sneller kan intrekken en dat de pigment lichter wordt, ook in de onderste lagen van de huid. Productie van pigment wordt afgeremd. De nieuw aangemaakte huidcellen worden lichter en vermengen zich vervolgens met de huidige huidskleur. Dat gebeurt doordat de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Op deze manier vallen de plekken veel minder op of verdwijnen zelfs helemaal. Gebruik Sterwit Skin voor de beste resultaat 's ochtends en 's avonds. Breng een kleine hoeveelheid aan op de plek die gebleekt moet worden en wrijf het zachtjes in tot de gel is opgenomen door de huid. Sterwit Skin verzorgt de huid en mag ook na het ontharen gebruikt worden. Niet gebruiken tijdens zwangerschap en ook niet als u borstvoeding geeft.

Meer producten om uw huid te bleken