Home > Tanden bleken > Ionic White

Ionic White voor witte en stralende tanden

/uploads/6W/Ha/6WHa-TkeetyNMM6wnZmigQ/ionic-white.jpg

Ionic White maakt uw gebit tinten witter in 21 minuten. Het gebruik is heel simpel: doe de gel in het mondstuk, laat het licht 2 minuten branden, als laatste spoelt u en herhaalt u deze handelingen 3 keer.

In de Ionic White zitten kleine blauwe LED lampjes die afgesteld zijn op de perfecte frequentie voor maximaal witte resultaten. Deze lampen activeren de gel en zet het pijnloze, veilige witmakende proces in werking.

De gel dringt door in de kleinste gaatjes van uw gebit en verwijdert alle vlekken. Uw tanden zullen weer prachtig wit worden! Zo simpel is het!

Na 21 minuten zullen uw tanden witter en stralender zijn. En met de Stay White spray, zullen uw tanden maand na maand stralend wit blijven. Gebruik het systeem ook voor die belangrijke ontmoeting of een speciaal avondje uit.

/uploads/dI/xt/dIxtV28xP6t9aKuihbvpwg/werking-ionic-white.jpg Revolutionaire ionische technologie. Het blauwe licht start het witmakende proces. Volkomen veilig voor elk gebit. Kost weinig tijd en weinig moeite Pakt ook de diepste vlekken aan!

- Ionic White Apparaat
- 1 Batterij 9V
- 3x tube Whitening Gel
- 3x tube Whitening Gel Accelerator
- 15ml Ionic White Accelerator Spray
- 30ml Ionic White Whitening Rinse Spray

Overige producten om tanden mee te bleken